fbpx

Bentinho Massaro | Kukuru #96

Wat een bijzondere opname was dit weer. Bentinho Massaro (alleen zijn naam is al bijzonder, de betekenis hiervan hoor je ook in deze podcast) is spiritueel leraar, podcast maker en eigenaar van de school voor verlichting en empowerment.

Al op jonge leeftijd was hij bezig met spiritualiteit en bezocht hij India, las hij boeken over het thema. Yoga is een belangrijk onderdeel in zijn leven, volgens hem kennen veel mensen alleen de fysieke vorm van yoga maar is het geheel veel groter. “In totaal zijn er acht verschillende stappen binnen yoga, meditatie en de fysieke vorm van yoga zijn er daar twee van” vertelde hij.

Bentinho’s missie is overduidelijk. Zo veel mogelijk mensen op een eervolle manier helpen tijdens hun spirituele reis. In deze podcast hebben we het over hoe hij zijn spirituele pad heeft belopen, waarom hij van mening is dat alle emoties je laten lijden en bewustwording. 
Verder gaf hij inzichten over ‘absolute reality’, de 7 dimensies en het 3e oog.

Zoals gewoonlijk bespraken we ook zijn rituelen, favoriete boeken en de dood.

De meest inspirerende boeken volgens Bentinho Massaro zijn te vinden in de KUKURU boekenkast!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld