fbpx

Your Health Concept over de biologische klok, verschillende soorten licht en voeding | KUKURU #113

#113 Your Health Concept

Speciaal voor jullie Kukurukies mag ik een kortingscode voor een intakeconsult bij Your Health Concept geven. Met de code KUKURU10 krijg je 10% korting. https://shop.yourhealthconcept.nl/product/intake-consult/


Deze keer hebben de oprichters van van Your Health Concept: Myrlon van Ravensteijn en Thomas van Doorn. Your Health Concept staat voor een uitgebreide gezondheidsanalyse, persoonlijke coaching en een holistische zienswijze, geheel onderbouwd vanuit de quantumbiologie (natuurkunde en geneeskunde)

Het was een bijzondere podcast die mij veel stof om over na te denken heeft gegeven. We hebben het onder andere over verschillende soorten lichten. Myrlon en Thomas leggen uit waarom het niet verstandig is om een zonnebril te dragen, want dat veroorzaakt een jetlag effect.

Verder heb ik het met ze gehad over mitochondriën, de energiefabriek in een cel die nauw in verbinding staan met de biologische klok. We praten over de factoren die je biologische klok kunnen verstoren zoals licht, stress en voeding. Bij verstoringen van die biologische klok ontstaan er energieproblemen die uiteindelijk tot chronische klachten kunnen leiden. Myrlon en Thomas vertellen meer over hoe wij die biologische klok in balans kunnen houden.

Ook bespreken we het onderwerp voeding. Hoe belangrijk is voeding en hoe denken zij over het eten van vis en vlees? De kracht en zwakte van supplementen. En zijn hormonen belangrijker dan calorieën 

De vaste onderwerpen zoals: de favoriete boeken, de dood en het ochtendritueel komen ook weer aan bod in deze podcast.

Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Thomas en Myron. Wil je de de boeken zien van de andere gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Leven zonder angst Leven zonder angst Bestel
Fourth Phase Of Water Beyond Solid Fourth Phase Of Water Beyond Solid Bestel
Life on the Edge Life on the Edge Bestel
How to Eat, Move, and Be Healthy! How to Eat, Move, and Be Healthy! Bestel
Scroll naar boven