fbpx

Dokter Juriaan: Gezond vertrouwen

In de les van Juriaan gaat hij je leren hoe je vertrouwen kunt halen via een andere weg dan uit willen weten, plannen, controle, presteren of goed bevonden worden. Vertrouwen door te leren zijn met ongemakkelijke gevoelens als angst, pijn, verdriet of onzekerheid. Zonder daarbij rekening te hoeven houden met wat andere mensen van je vinden of dat het resultaat van jouw actie per se succesvol moet zijn? Wat voor een effect zou dat hebben op de oprechtheid van je relaties, op de keuzes die je maakt? En wat voor een effect heeft het op je gevoel van stress en spanning en daarmee dus ook op je gezondheid?

Dokter Juriaan is een arts en coach en begeleidt mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Middels diverse coachingsprogramma’s laat hij mensen ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Als Juriaan één ding de afgelopen vijftien jaar heeft mogen ervaren in zijn werk als huisarts is het wel dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn. Het zorgt voor klachten zoals chronische vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, blessures, hartkloppingen en buikklachten. Daar waar je met je kop geen nee meer kunt zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Hij ziet het als zijn missie om mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Dit doet hij met zorg en aandacht.

BEKIJK NU DEZE EN ALLE ANDERE INSPIRERENDE LESSEN