fbpx

Kasper van der Meulen: ademhacks voor meer energie en laser focus!

In een tijd waarin alles razendsnel verandert en alles onzeker is kun je nog maar op 1 ding rekenen: jouw vermogen om jezelf te sturen. Je meest basale en belangrijkste biologische functie is ademhaling. De manier waarop je ademt bepaalt hoeveel energie je tot je beschikking hebt en waar je je aandacht op kunt richten. Wanneer je leert om je adem bewust in te zetten, krijg je optimale controle over leven. Wat je ook wil veranderen of verbeteren aan je leven in het nieuwe jaar, ademhaling is de basis waarop je deze voornemens tot succes kunt brengen.

In deze sessie leer je dan ook hoe je jouw adem inzet als afstandsbediening van je brein en zenuwstelsel, en zo een nieuw niveau van controle krijgt over jezelf.

Kasper van der Meulen is Biohacker, Ademspecialst en Science Docent. Hij ging van te dik, opgebrand en ongelukkig naar een leefstijl van energie, focus en persoonlijke vrijheid. Sinds het schrijven van zijn internationale bestseller “MindLift” (2015) reist hij de wereld over om zijn inzichten te delen. Hij coacht en spreekt voor prof atleten, special operations, topondernemers en iedereen die geïnteresseerd is in zelfoptimalisatie. De laatste jaren specialiseert hij zich in ademhaling als ultieme manier om het zenuwstelsel te beïnvloeden.

BEKIJK NU DEZE EN ALLE ANDERE INSPIRERENDE LESSEN