fbpx

Ontwerp je eigen 2022 jaarprogramma

Bentinho Massaro

Tijd om los te gaan

Het is tijd lieve mensen. Als het al niet duidelijk werd de afgelopen 10 jaar dan moet het toch dit jaar echt wel even duidelijk worden. De wereld ontwaakt… althans een deel ervan. Jij ook? 

Het is dé tijd om de ‘feiten’ los te laten en je omstandigheidsbewustzijn te vervangen met compleet vertrouwen te hebben in je daadwerkelijke werkelijkheid, die je binnenin al compleet gecreëerd hebt maar nog niet hebt durven toe te laten. Wat is ‘de werkelijkheid?’ Vaak denken we dat het de feitelijke omstandigheden zijn. Of de suggesties van onze zintuigelijke prikkels. Of wat andere mensen denken, geloven, wat populair is, of wat het nieuws ons verteld.

‘De wereld zoals hij is’ is wellicht het grootste excuus tegen ons geluk en de meest populaire vertraging van de realisatie van onze daadwerkelijke werkelijkheid. In werkelijkheid is jouw werkelijkheid net waar jouw aandacht op ligt en op welk beeld en vanuit welke frequentie en overtuigingen van jezelf en je ervaringen je gefocust bent. Als je eenmaal écht begrijpt hoe jouw focus en bewustzijn een belachelijk mooie werkelijkheid naar binnen kunnen laten stromen, zul je de feiten niet meer zien als de werkelijkheid. En dat is juist de weg naar helderheid, liefde en geluk, zowel voor jouzelf als voor zij die zich daar genoeg in kunnen vinden.

In deze webinar legt Bentinho je zo kort mogelijk uit hoe je je frequentie kunt verhogen, hoe dit direct positieve gevolgen heeft voor je realiteit, waarom het zo werkt en waarom het zo belangrijk is, juist nu, om jezelf los te laten van de wereld die je denkt te kennen en om te vertrouwen op je innerlijke werkelijke werkelijkheid, zodat je die ook extern kan gaan toelaten.

Bekijk nu deze webinar van Bentinho Massaro

én 26 andere webinars in het Ontwerp je eigen 2022 jaarprogramma!

Scroll naar boven