fbpx

Dit is KUKURU

Dat gevoel dat je...

meer uit het leven kan halen.

Ik heb zelf de laatste jaren met veel verschillende emoties te maken gehad. Het verlies van naasten, de mening van anderen, de druk van de wereld… je kent het allemaal wel.

Door het trainen in de sportschool de afgelopen jaren kwam ik weer meer tot mezelf. En besefte ik dat je alles kunt trainen. Dus ook dingen als je focus, je dankbaarheid, je positiviteit en je zelfliefde. Eerder gemaakte fouten kan je omzetten in positieve energie. Er zijn dus ook leuke dingen die wél goed voor je zijn! Ook op de lange termijn. En dat wil ik nog meer leren en graag met je delen.

Daarom ben ik begonnen met KUKURU.

Inmiddels inspireert KUKURU al duizenden mensen en is het uitgegroeid tot het grootste Nederlandstalige platform op het gebied van zelfontwikkeling en spiritualiteit. Doe je mee?

KUKURU en haar sprekers bieden een waardevolle aanvulling op wetenschap. Raadpleeg bij medische klachten altijd je (huis)arts of medisch specialist.

KUKURU staat in andere talen voor kort en groots. En voor mij staat het voor je innerguru: je eigen drijfveer. Want die guru zit in ons allemaal! KUKURU is er niet zozeer om je beter te voelen maar vooral om beter te worden in voelen. Weer die pure connectie met jezelf en de wereld zoals we ooit geboren zijn.
Giel Beelen
Oprichter KUKURU

Maar... how to KUKURU?

Bij KUKURU hebben we het vaak over dingen die je niet moet, maar kan doen. In de breedste zin! Maar met meer dan 200 podcastafleveringen is het denkbaar dat je door de bomen het bos misschien niet ziet. Hoe werkt een vipassana? Wat is ademwerk? Wat houdt het non-dualisme in? Deze en vele andere vragen worden overzichtelijk beantwoordt in How-to KUKURU.

Verbondenheid met de maan en de kracht van samenkomst

In de eeuwenoude geschiedenis van de mensheid heeft de maan altijd al een belangrijke rol gespeeld. Vanaf het moment dat de mens naar de hemel ...
Lees meer →

Non-dualisme & de illusie van afgescheidenheid

Iedereen kent het wel: de nare droom, ook wel de nachtmerrie. Dromen komen uit onze geest, de hersenen. Terwijl je droomt, zie je echter een ...
Lees meer →

Ademwerk: de kracht van de adem

Stop even met waar je mee bezig bent en haal eens diep adem. Je zult zien dat je je meteen helderder en rustiger voelt. De ...
Lees meer →
Scroll naar boven