fbpx
Video afspelen

Dit is KUKURU

Dat gevoel dat je...

meer uit het leven kan halen.

Ik heb zelf de laatste jaren met veel verschillende emoties te maken gehad. Het verlies van naasten, de mening van anderen, de druk van de wereld… je kent het allemaal wel.

Door het trainen in de sportschool de afgelopen jaren kwam ik weer meer tot mezelf. En besefte ik dat je alles kunt trainen. Dus ook dingen als je focus, je dankbaarheid, je positiviteit en je zelfliefde. Eerder gemaakte fouten kan je omzetten in positieve energie. Er zijn dus ook leuke dingen die wél goed voor je zijn! Ook op de lange termijn. En dat wil ik nog meer leren en graag met je delen.

Daarom ben ik begonnen met KUKURU.

Inmiddels inspireert KUKURU al duizenden mensen en is het uitgegroeid tot het grootste Nederlandstalige platform op het gebied van zelfontwikkeling en spiritualiteit. Doe je mee?

KUKURU en haar sprekers bieden een waardevolle aanvulling op wetenschap. Raadpleeg bij medische klachten altijd je (huis)arts of medisch specialist.

KUKURU staat in andere talen voor kort en groots. En voor mij staat het voor je innerguru: je eigen drijfveer. Want die guru zit in ons allemaal! KUKURU is er niet zozeer om je beter te voelen maar vooral om beter te worden in voelen. Weer die pure connectie met jezelf en de wereld zoals we ooit geboren zijn.
Giel Beelen
Oprichter KUKURU

Inspirerende gesprekken

Dat is waarmee KUKURU begon

Diverse experts op het gebied van slaap, voeding, beweging, ademhaling, muziek en andere lifestyle delen hun kennis en ervaring. Inmiddels staan er meer dan 150 gesprekken online. Hier vind je de meest recente.

KUKURU moet een netwerk worden van ervaring. En daar kan jij aan meebouwen.

Voor 1 euro per maand word je KUKURUKIE.

Scroll naar boven