Dit is KUKURU

Heb jij soms ook het gevoel dat je meer uit je leven kan halen? Maar het zetten van die eerste stap is soms zo moeilijk.

Ik heb zelf de laatste jaren met veel verschillende emoties te maken gehad. Het verlies van naasten, de mening van anderen, de druk van de wereld en je kent het allemaal wel.

Door het trainen in de sportschool afgelopen jaar kwam ik weer meer to mezelf. En besefte ik me dat je fouten kan omzetten in positieve energie. Ik kwam erachter dat er ook leuke dingen zijn die wèl goed voor je zijn! Ook op de lange termijn.

En dat wil ik nog meer leren en graag met je delen.

Daarom ben ik begonnen met Kukuru. Dat staat voor kort, groots en je innerguru (je eigen drijfveer)

Inspirerende video’s en podcasts met diverse gasten op het gebied van slaap, voeding, beweging, ademhaling, muziek en andere lifestyle. Het zal gaan over doelen stellen, mindset, en handige tools voor een normaal gezond leven

Kukuru moet een netwerk worden van ervaring waaraan jij kan meebouwen. Laat je inspireren door wetenschappers, experts en schrijvers.

Als founding member krijg je als eerste toegang tot de volledige interviews,  uniek materiaal, boekentips, kortingscodes op bewust geselecteerde producten, speciale evenementen en heb de je exclusieve mogelijkheid om bij de opnames te zijn. 
Met de komende weken o.a. Emile Ratelband, Wim Hof, Faja Lourens, Kelly Weekers en meer.

Voor 1 euro per maand word je lid van de Kukuru-Club. Daarmee help je niet alleen jezelf, maar gaat de opbrengt ook nog eens naar Muziekids! Dit is een fantastische stichting waar ik me al jaren voor inzet. Zij maken studio’s in ziekenhuizen over heel Nederland om kinderen die daar vaak moeten zijn afleiding te geven met muziekinstrumenten. 

Ik kan me ook voorstellen dat je eerst even wil kijken of Kukuru ook wat voor jou is. Schrijf je dan gratis in door hieronder je e-mailadres achter te laten. Ik hou je dan op de hoogte van de gasten en waar je later de video’s kunt kijken of podcasts kunt luisteren.

Leer van ieders levenslessen. Niet wat je moet doen, maar wat je kàn doen.

Ik geloof erin dat we hier iets heel moois van kunnen maken!
Heb je nog vragen? Mail me vooral.

Warme groet,

Giel


Blijf op de hoogte van wat Kukuru je te bieden heeft