fbpx

Kelly Weekers | KUKURU #03

Kelly-Weekers-square
Ondernemerscoach en bestseller auteur Kelly Weekers over onder andere mentaliteitsveranderingen, empathie en omgaan met negativiteit. Kelly Weekers praat over haar boek ‘Happy Life 365’: de no-nonsense denkwijze voor een leuker leven. En het nieuwe boek vol lifehacks. over kritiek, doelen stellen en ratio en intuïtie

Ondernemerscoach en bestseller auteur Kelly Weekers is de derde Kukuru-gast. Ze gaat in gesprek met Giel Beelen en praten over onder andere mentaliteitsveranderingen, empathie en omgaan met negativiteit.

Kelly Weekers praat over haar boek ‘Happy Life 365’: de no-nonsense denkwijze voor een leuker leven. En het nieuwe boek vol lifehacks. Hoe zit je in elkaar? Je bent wat je doet. Hoe ga je om met kritiek? Er zijn 2 manieren van denken: ratio en intuïtie. Wat zijn voor Kelly 3 inspirerende boeken geweest? Het gaat natuurlijk ook weer even over tantra.


Beluister de podcast:

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Kelly Weekers

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven