fbpx

Kelly Weekers | Kukuru #03

Ondernemerscoach en bestseller auteur Kelly Weekers is de derde Kukuru-gast. Ze gaat in gesprek met Giel Beelen en praten over onder andere mentaliteitsveranderingen, empathie en omgaan met negativiteit.

Kelly Weekers praat over haar boek ‘Happy Life 365’: de no-nonsense denkwijze voor een leuker leven. En het nieuwe boek vol lifehacks. Hoe zit je in elkaar? Je bent wat je doet. Hoe ga je om met kritiek? Er zijn 2 manieren van denken: ratio en intuïtie. Wat zijn voor Kelly 3 inspirerende boeken geweest? Het gaat natuurlijk ook weer even over tantra.

De meest inspirerende boeken volgens Kelly Weekers zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister de podcast:

Apple PodcastsSpotify


Bekijk de podcast met beeld:

[petjeaf_hide_content plan_id=”TtDduZgk8I560CD7N3lW” effect=”true”]

[/petjeaf_hide_content]


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!