fbpx

Fajah Lourens | Kukuru #06

Actrice, besteller auteur, motivationale speaker én moeder Fajah Lourens is te gast in een nieuwe Kukuru podcast.

Fajah legt in dit gesprek met Giel Beelen uit hoe Expeditie Robinson uiteindelijk leidde tot haar Killer Body succes. Het gaat over vegan, balans en de wet van aantrekking. Of zoals Faja zegt: de kracht van het denken.

Haar affirmaties, ochtendrituelen en natuurlijk tantra komen ook ter spraken. Fajah is zelf ook heel erg bezig met seksuele energie. Bovendien komen haar 3 meest inspirerende boeken aan bod, en gaat het over haar nieuwe relatie, haar moeder en haar overleden vader en oma.

De meest inspirerende boeken volgens Faja Lourens zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld:


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!