fbpx

Lucy Woesthoff over vrouwelijke kracht en het nut van angst en kwetsbaarheid | KUKURU #16

#16 Lucy Woestoff
Lucy is van de bestseller Woman over vrouwelijke kracht en het nut van angst en kwetsbaarheid. Ook komt ze met tips hoe je een prettiger leven leeft, dankzij de zogenaamde 5 keer 5 regel. 'Fuck fear en don’t let the bastards get you down'

Lucy Woesthoff over haar bestseller ‘Woman’: een inspirerend boek zonder antwoorden, maar met suggesties.

Hoe kan het dat een vrouw die zij nooit gekend heeft een bijzondere vriendin werd? Wat zijn haar ochtendrituelen? Wat zijn haar 3 meest inspirerende boeken? En hoe denkt ze over tantra met haar man Dinand Woesthoff? Ook komt ze met tips hoe je een prettiger leven leeft, dankzij de zogenaamde 5 keer 5 regel. ‘Fuck fear en don’t let the bastards get you down’! Dit gesprek zal ieder mens inspireren. Recht uit het hart.


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld:


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Woman Woman Bestel
Eat, Pray, Love Eat, Pray, Love Bestel
Big magic Big magic Bestel
Scroll naar boven