fbpx

Xander van der Zijden (Ayahuasca) | Kukuru #18

Xander van der Zijden is mijn gids in de zoektocht en ontdekkingsreis rondom het planten medicijn Ayahuasca. Nu, 5 weken later, praat ik met hem in de A’DAM Toren over de werking van het medicijn, en hoe ik (en anderen) anders in het leven gingen staan door het gebruik ervan.


Ook vraagt Xander zich hardop af waarom sommige delen van de natuur bij wet verboden zijn, of de grote hoeveelheid blootstelling aan straling wel zo gezond is, en geeft hij tips hoe je meer uit je hart dan je hoofd kunt leven.

De meest inspirerende boeken volgens Xander van der Zijden zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotify

Deel 1

Deel 2


Bekijk de podcast met beeld:

Deel 1

Deel 2


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!