fbpx

Xander van der Zijden (Ayahuasca) | KUKURU #18

#18 Xander van der Zijden
Mijn gids in de zoektocht en ontdekkingsreis rondom het planten medicijn Ayahuasca.

Xander van der Zijden is mijn gids in de zoektocht en ontdekkingsreis rondom het planten medicijn Ayahuasca. Nu, 5 weken later, praat ik met hem in de A’DAM Toren over de werking van het medicijn, en hoe ik (en anderen) anders in het leven gingen staan door het gebruik ervan.


Ook vraagt Xander zich hardop af waarom sommige delen van de natuur bij wet verboden zijn, of de grote hoeveelheid blootstelling aan straling wel zo gezond is, en geeft hij tips hoe je meer uit je hart dan je hoofd kunt leven.


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Deel 1

Deel 2


Bekijk de podcast met beeld:

Deel 1


Deel 2


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Xander van der Zijden

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven