fbpx

Remco & Joris (Djedi Re & Inti Wasi) | Kukuru #21

Remco & Joris, oftewel Djedi Re en Inti Wasi, zijn al jaren bezig met allerlei ceremonies: van cacao tot Rapé (de tabak van het regenwoud).


Ik heb het met hun over hun tochten en kennis naar Noord, Centraal en Zuid-Amerika, hun Sjamanistische kijk naar de wereld. De Maya-kalender, planten medicijnen en vele heilige rituelen. En ik ben ook heel benieuwd hoe zij tegen het COVID-19 corona virus aankijken. Een universele kijk op de nieuwe wereld. Verder komen natuurlijk de boeken die hun geholpen hebben bij hun transformatie aan bod, en hun intenties en hun visie over de dood. En ja.. ik onderga zelf tijdens het gesprek voor het eerst ook een rapé ceremonie.

De meest inspirerende boeken volgens Remco & Joris zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld:


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!