fbpx

Dokter Juriaan | Kukuru #29

Als huisarts kwam Juriaan Galavazi erachter dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn en zorgen voor lichamelijke klachten. Als Dokter Juriaan probeert hij mensen hiervoor te behoeden.

We praten daarom uitgebreid over van gevoelens, wat ze met je doen, hoe je nare gevoelens kunt ombuigen naar iets positiefs en veel meer. Verder komt uiteraard ook de paardenretraite die ik bij Dokter Juriaan deed ter sprake, net als zijn meest inspirerende boeken, ochtendritueel en vragen van Kukurukies.

De meest inspirerende boeken volgens Dokter Juriaan zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister of bekijk de podcast

Deel 1

Deel 2


Bekijk de podcast met beeld:


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!