fbpx

Tabe Ydo | KUKURU #31

#31 Tabe Ydo

In de afgelopen 30 jaar werd Tabe Ydo een succesvol ondernemer, maar kreeg hij ook te maken met een faillissement, burn-outs en sessies bij psychologen. Hij stond voor ontelbare sportchallenges en diëten. Hij volgde studies aan de universiteiten van Amsterdam en Yale en vond een oplossing: One Day.

In zijn boek ‘One Day Methode’ vertelt hij wat je nodig hebt om tijd toe te voegen aan je dag en maximaal te leven. In ons gesprek praten we over zijn methode die kettingreactie van happy chemicals creeërt, waarom social media net is als SM, endorfine, alcohol en pepmiddelen, zijn ochtendritueel en de dood.


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Deel 1

Deel 2


Bekijk de podcast met beeld:


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Tabe Ydo

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven