fbpx

Lienke de Jong | KUKURU #33

#33 Lienke de Jong

Lienke de Jong noemt zichzelf een ochtendgek. En dat is niet gek, want ze staat al op om kwart over 5. De schrijfster, sporter en het brein achter Dear Good Morning bereikt dagelijks meer dan 100.000 mensen. Hoe ze dat doet en hoe ze zo ver kwam, bespreek ik met haar in de A’DAM Toren, in een nieuw KUKURU gesprek.

Bovendien krijgen we antwoord op de vragen hoe zij het flikt om zo snel uit bed te komen, wat haar advies is voor mensen die ‘s nachts of in diensten werken en wat haar drie favoriete en meest inspirerende gelezen boeken zijn.


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld:


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Lienke de Jong

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven