fbpx

Merel Teunis | Kukuru #35

De website Healthy Wunderlust is een inspiratiebron op het gebied van vrouw zijn, zelfliefde, selfcare, gezondheid en geluk. Met veel plezier heeft ook deze man haar boek ‘Self love talk’ verslonden. En toen ik laatst ook een webinar van haar volgde, wist ik het zeker; zij kan top zijn om over dit onderwerp te praten. En gelukkig wilde ze komen!

Ze geeft hele duidelijke handvaten hoe je omgaat met liefde voor jezelf, hoe je omgaat met kritiek en aanwezig bent in je eigen lichaam. Ook heeft ze het over haar ochtendritueel, haar valkuilen en ambities, en beantwoordt Merel vragen van aanwezige Kukurukies.

De meest inspirerende boeken volgens Jan Wolter Bijleveld zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotify


Bekijk de podcast met beeld:


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!