fbpx

Aldo Hakman over vaccins, het placebo-effect, Ayahuasca, San Pedro en werken uit gevoel | KUKURU #36

#36 Aldo Hakman

Hij wordt ook wel de sjamaan van Ruigoord genoemd. Aldo Hakman is de founding father van het volledig natuurlijke energiedrankje Nightwatch, gemaakt uit guayusa. Hij neemt plek op mijn bank op de Tijdloos camping.

Hoe kijkt Aldo naar de natuur, en planten die ‘verboden’ zijn? Wat vindt hij van medicijnen, het coronavaccin, en andere vaccins? Wat zijn zijn ervaringen met Ayauashca en San Pedro? En: wat zijn zijn 3 meest inspirerende boeken? Je hoort het allemaal in dit gesprek.


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Plants of the Gods Plants of the Gods Bestel
Scroll naar boven