fbpx

Jan Wolter Bijleveld | Kukuru #37

Jan Wolter Bijleveld sprak me aan op de Tijdloos camping en gaf me zijn eigen boek. Ik heb het niet kunnen loslaten, want het boek met de titel ‘Loslaten’ is onwijs interessant. Hij neemt plaats op mijn bank, om te praten over waarom hij vond dat hij moest loslaten en waarom dat pas écht kon met de letters LSLTN.

Ook hebben we het over teleurstellingen na zelf gecreëerde verwachtingen, zijn afwezige ochtendritueel, en creatief worden. En ja, Jan Wolter deelt ook zijn favoriete boeken en zijn kijk naar op de dood.

De meest inspirerende boeken volgens Jan Wolter Bijleveld zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotify


Bekijk de podcast met beeld:


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!