fbpx

Praful | Kukuru # 38

Wat een fantastische jazz artiest is Uli Schröder, beter bekend als Praful. Afkomstig uit Duitsland en studeerde jazz in Amsterdam. Hij reisde de hele wereld over om muziek te spelen. Op de spirituele camping Wij Zijn Tijdloos sprak ik samen met Praful over zijn carrière en vroeg ik aan hem hoe spiritueel hij is en hoe dat zo is gekomen.

Verder heb ik het met hem over zijn manier van optreden, ‘Je moet er niet over nadenken, maar het moet vanuit het gevoel komen’, zei Praful. Aan iedere gast vraag ik ook hoe zij tegenover de dood staan.

De meest inspirerende boeken volgens Jan Wolter Bijleveld zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister of bekijk de podcast


Bekijk de podcast met beeld:


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!