fbpx

Daniëlle Doeve | Kukuru #40

Wat een powervrouw is dit, Daniëlle Doeve. Ze is coach/trainer en begeleid mensen op hun pad van transformatie. Al op jonge leeftijd is ze op zoek gegaan naar de wortels en is ze op zoektocht gegaan naar heelheid en verbinding. Op dit moment is ze heel erg bezig met haar baan als coach en geeft ze verschillende workshops daarbuiten organiseert ze HeartFire concerten. Wat voor concerten zijn dat?

Daniëlle staat het liefst elke dag vroeg op, ik bespreek samen met haar wat haar ochtendritueel is. Zoals altijd bespreek ik haar drie boeken, hoe ze tegen de dood aankijkt en Kukurukies konden vragen stellen.

De meest inspirerende boeken volgens Daniëlle Doeve zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotify


Bekijk de podcast met beeld:


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!