fbpx

José Woldring | KUKURU #41

#41 Jose Woldering

Ze startte ooit als ‘The Media Nanny’, maar dat is inmiddels uitgegroeid naar een groot bedrijf dat verantwoordelijk is voor het management van enkele van de grootste dj’s ter wereld. Ze inspireert Martin Garrix, David Guetta, maar ook voetballer Memphis Depay en natuurlijk haar eigen partner Thomas Dekker.

Ik sprak haar uitgebreid op de Wij Zijn Tijdloos camping over haar carrière, hoe ze haar team en de artiesten die ze managet meeneemt in haar spirituele zoektocht, haar dromen en paardensport. José deelt haar 3 meest inspirerende boeken, en ontdekt wat tantra allemaal te bieden heeft.


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens José Woldring

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven