fbpx

José Woldring over spiritualiteit en het inspireren van Martin Garrix en David Guetta | KUKURU #41

#41 Jose Woldering

Ze startte ooit als ‘The Media Nanny’, maar dat is inmiddels uitgegroeid naar een groot bedrijf dat verantwoordelijk is voor het management van enkele van de grootste dj’s ter wereld. Ze inspireert Martin Garrix, David Guetta, maar ook voetballer Memphis Depay en natuurlijk haar eigen partner Thomas Dekker.

Ik sprak haar uitgebreid op de Wij Zijn Tijdloos camping over haar carrière, hoe ze haar team en de artiesten die ze managet meeneemt in haar spirituele zoektocht, haar dromen en paardensport. José deelt haar 3 meest inspirerende boeken, en ontdekt wat tantra allemaal te bieden heeft.


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The 5-Minute Mindfulness Journal The 5-Minute Mindfulness Journal Bestel
De vier inzichten De vier inzichten Bestel
Verslaafd aan liefde Verslaafd aan liefde Bestel
Scroll naar boven