fbpx

Karlijn Visser over balans, Nervus Vagus, sjamanisme en Holistik | KUKURU #43

#43 Karlijn Visser

Karlijn Visser is een goede vriendin van me. Samen met Evelyn inspireren ze me dagelijks met het platform Holistik. Nadat ze vorig jaar het Holistik Handboek uitbrachten, komt Karlijn nu met een eigen ‘Back to Balance Guide’. Super interessant! En ze is gewoon ook een erg leuke spreker.

We praten over haar eetstoornisverleden en de bijzondere levensreis die ze daardoor heeft gemaakt, wat misschien wel de aanleiding vormde om Holistik op te zetten. Ook het sjamanisme, de heilzame invloed van natuur en de Nervus Vagus komen ter sprake. Daarnaast deelt Karlijn haar drie favoriete boeken, hebben we het over de dood en haar tijd als ‘partygirl’


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Betoverende Liefde Betoverende Liefde Bestel
De mens als ontwerp De mens als ontwerp Bestel
Scroll naar boven