fbpx

Wiggert Meerman over 40 dagen ayahuasca in de jungle, heling en spirituele groei | KUKURU #44

#44 Wiggert Meerman

Veertig dagen in de jungle zitten met Indianen waarmee je niet kan praten en bijna elke dag ayahuasca drinken. Wiggert Meerman die ging naar Brazilië om daar te leven met de Huni Kuin-stam, de mens in zijn puurste vorm. Zijn opdracht was om zijn inzichten en belevenissen vast te leggen en uit te brengen naar de wereld, daar is het boek ‘Op zoek naar antwoorden een verhaal over innerlijke vrede’ uit gekomen. In ons gesprek komt ook naar voor wat het belang is van de Amazone en wat de farmaceutische industrie daarmee heeft te maken.

Verder hebben we het over zijn ervaring met ayahuasca. Hoe heeft hij het ook vol kunnen houden veertig dagen lang? Dat was een vraag van een Kukurukie. In plaats van te praten over een ochtendritueel hadden we het over de rituelen bij de Indianen en wat daar de regels van zijn. Ook komen de drie boeken voorbij en zijn zicht op de dood.


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Papillon Papillon Bestel
The Way of the Superior Man The Way of the Superior Man Bestel
Scroll naar boven