fbpx

Alies Coster | Kukuru #46

Ik weet al aardig wat over slapen, maar Alies Coster mag zichzelf echt een slaap expert noemen. Ze vertelt waarom slaap, net als beweging en voeding, een van de belangrijkste dingen is dat bepaalt hoe jij in je vel zit. Alies weet waar je op moet letten om je slaap te verbeteren, en wat je vooral niet moet doen voor het slapen gaan.

Ze praat onder andere over wisselende werktijden, de perfecte slaapduur, telefoongebruik of boeken lezen voor het slapen gaan, en de invloed van ademhaling bij slaap. Haar favoriete boeken zijn te vinden in de KUKURU boekenkast!

De meest inspirerende boeken volgens Alies Coster zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotify


Bekijk de podcast met beeld:


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!