fbpx

Alies Coster | KUKURU #46

Alies

Ik weet al aardig wat over slapen, maar Alies Coster mag zichzelf echt een slaap expert noemen. Ze vertelt waarom slaap, net als beweging en voeding, een van de belangrijkste dingen is dat bepaalt hoe jij in je vel zit. Alies weet waar je op moet letten om je slaap te verbeteren, en wat je vooral niet moet doen voor het slapen gaan.

Ze praat onder andere over wisselende werktijden, de perfecte slaapduur, telefoongebruik of boeken lezen voor het slapen gaan, en de invloed van ademhaling bij slaap. Haar favoriete boeken zijn te vinden in de KUKURU boekenkast!


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Alies Coster

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven