fbpx

Joël Goudsmit (Sapje) | KUKURU #48

Joel-Goudsmit-website

Joël Goudsmit is de founding father van Sapje en heeft een boek geschreven over hoe je door gewoontes aan te passen je veel gezonder kunt leven. ‘Reboot je Gezondheid’, heet dat. In ons gesprek gaat het natuurlijk over voeding, maar ook over dagelijkse verzorging, kleding, licht, lucht en andere hele basis dingen die grote invloed hier op kunnen hebben.

Bovendien vertelt Joël waarom hij kritisch is over groenten en fruit en het veganisme, waarom we zonlicht tekort komen en eten maar een onderdeel is van je algemene gezondheid. Hij deelt ook tips voor stress vermindering én… hoe je beter kan poepen.


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Joël Goudsmit

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven