fbpx

Juno Burger | Kukuru #49

Investeren in het omarmen van het leven, dat is hetgeen wat Juno Burger de afgelopen 25 jaar gedaan. Hij is geboren met een sensitiviteit voor subtiele energie. Wat ook inhoudt dat Juno dingen kan zien die er jaren geleden zijn gebeurt in een ruimte. Zo beginnen we het gesprek met de geschiedenis van mijn huis! Juno is beschikbaar om een energetische ruimte te clearen zodat spanning zich kan ontladen en energie in jou, je huis of je bedrijf vrijer kan stromen.

‘Ik heb geleerd om het energie te omarmen. Alle verschillende frequenties: telefoon, 5G, aardstraling, zendmasten en schoonmoeders… Als je hier bewust van bent en het integreert dan zal het je niet snel in de weg zitten’, geeft Juno aan in ons gesprek. Verder hebben we het over verdriet ervaren en het willen begrijpen. En ja natuurlijk hebben we het ook nog even over de huidige Corona crisis en de bijpassende energie. Neem dit gesprek waar, heb compassie en laat vooral zo zijn.

De meest inspirerende boeken volgens Juno Burger zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotify


Bekijk de podcast met beeld:


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!