fbpx

Arie Boomsma | Kukuru #51

Arie Boomsma is vader, presentator, ondernemer maar ook schrijver van de bestseller “Fit” en van zijn nieuwe boek “Volhard”. Discipline geeft vrijheid dat is iets waar Arie in gelooft. Tuurlijk ging het kort over het trainen en zijn sport schema. In het gesprek hebben we het over hoe spiritueel hij is en wat zijn duistere kant is.

Daarnaast is hij erg sterk in het stellen van grenzen van social media. “Ik wil voorkomen dat ik voor iedereen en altijd maar bereikbaar ben”, vertelde hij. En hij is het niet eens met de term lifehacks het zijn tools om je leven te verbeteren.

Verder hebben we het over Arie’s drie favoriete boeken, zijn ochtendritueel, hoe hij tegen de dood aankijkt en of hij aan tantra doet.

De meest inspirerende boeken volgens Arie Boomsma zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotify


Bekijk de podcast met beeld:


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!