fbpx

Hannah Cuppen | Kukuru #52

De dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst dat is waar ‘Liefdesbang’ over gaat. De verbinding die je hebt met je partner of wellicht met een collega/vriend. Het is een bestseller van Hannah Cuppen die jaren te werk gaat als therapeut om mensen te helpen met hun diepe processen. Naast het boek Liefdesbang heeft ze ook Liefdeskunst en Liefdesroep geschreven. Nu geeft ze veel trainingen die je kan volgen als webinar of masterclass.

In ons gesprek hadden we het dan ook over de verbindingen. En verbinding begint pas als je eerst met jezelf in verbinding staat. Maar hoe weet je nou ook of je in de race bent? Ook hebben we het over haar drie favoriete boeken, haar ochtendritueel en de dood. En niet te vergeten hoe kijkt zij dan tegen tantra aan?

De meest inspirerende boeken volgens Hannah Cuppen zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotify


Bekijk de podcast met beeld:


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!