fbpx

Hannah Cuppen over verbinden met andere mensen, Liefde en chakra’s | KUKURU #52

#52 Hannah Cuppen

De dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst dat is waar ‘Liefdesbang’ over gaat. De verbinding die je hebt met je partner of wellicht met een collega/vriend. Het is een bestseller van Hannah Cuppen die jaren te werk gaat als therapeut om mensen te helpen met hun diepe processen. Naast het boek Liefdesbang heeft ze ook Liefdeskunst en Liefdesroep geschreven. Nu geeft ze veel trainingen die je kan volgen als webinar of masterclass.

In ons gesprek hadden we het dan ook over de verbindingen. En verbinding begint pas als je eerst met jezelf in verbinding staat. Maar hoe weet je nou ook of je in de race bent? Ook hebben we het over haar drie favoriete boeken, haar ochtendritueel en de dood. En niet te vergeten hoe kijkt zij dan tegen tantra aan?


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Liefdesroep Liefdesroep Bestel
Liefdeskunst Liefdeskunst Bestel
Door de bomen het bos zien Door de bomen het bos zien Bestel
Symbiose en autonomie Symbiose en autonomie Bestel
Liefdesbang Liefdesbang Bestel
Scroll naar boven