fbpx

Jessie Jazz Vuijk over de kracht van vrouwen, She Flore en over sensitiviteit | KUKURU #54

#54 Jessie Jazz Vuijk

Jessie Jazz Vuijk werd bekend als Miss Nederland van Expeditie Robinson maar besloot op een retraite op Bali eens goed na te denken wat ze nou echt wilde.

Mensen inspireren, leren en delen. Dit doet ze met haar nieuwe platform She Flore waar ze samen met experts Shanna Proost en Carla Clarissa een veilige haven voor vrouwen creëert. En met zuivere intenties helpt bij een transformatie. Hoe spiritueel is Jessie?

We hebben het over haar hoge sensitiviteit van hoe ze als kind ook al met meesten omging. Natuurlijk hebben we het even over de situatie met Corona, haar 3 meest inspirerend boeken, haar ochtendritueel en hoe ze aankijkt tegen de dood. Ook zijn er vragen van kukurukies over dromen, in je kracht staan en het verschil tussen mannen en vrouwen. Jessie is een stralende vrouw vol energie die ook heel goed weet dat er zonder donker geen licht kan zijn.


Beluister of bekijk de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts


Bekijk de podcast met beeld:


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Het licht tussen ons Het licht tussen ons Bestel
Becoming Supernatural Becoming Supernatural Bestel
Scroll naar boven