fbpx

Edwin Selij over hypnose, boven je verslaving staan, en de boeken | KUKURU #55

Foto Wim Egas

We zijn allemaal onder hypnose. Aldus, Edwin Selij de hypnose koning met het grootste instituut van Europa. Zelf was hij verslaafd, depressief, bang en eenzaam. Dat was zijn identiteit en hij dacht ‘Ik ben nu eenmaal zo’ totdat hij vrij brak uit die hypnose die hij zijn probleem noemde. 

Na zijn bestseller ‘Breek je vrij’ komt er een nieuw boek ‘Je hebt het niet, je doet het’ waar we het hier exclusief al uitgebreid over hebben. Neem eigenaarschap! Je bent zelf verantwoordelijk voor alles wat je voelt en doet. Verder hebben we het natuurlijk over zijn verhaal als bouwvakker, naar zzp’er en hoe hij via NLP de hypnose wereld in rolde. In dit deel van de podcast hebben we het ook over zijn meest inspirerende drie boeken. En hoe kijkt Edwin aan tegen de corona tijd waarin we leven?

In het tweede deel hebben we het over de verslaving aan de telefoon en social media. Hoe kom je ervan af? In ieder geval hoe kan ik er voor zorgen dat ik er minder op ga kijken? En wat is nou non-dualisme? Edwin legt uit dat je moet trainen waar je niet goed in bent en deelt zijn ochtendritueel met daarin box breathing. Er zijn wat vragen van kukurukies. En natuurlijk sluiten we gezellig af met de dood.


Beluister deel 1

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Beluister deel 2


Bekijk de podcast met beeld deel 1:

Bekijk de podcast met beeld deel 2:


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Breek je vrij Breek je vrij Bestel
Hypnotherapy Hypnotherapy Bestel
Een cursus in wonderen Een cursus in wonderen Bestel
Scroll naar boven