fbpx

Franziska Rosario | KUKURU #56

Franziska-Rosario

Franziska Rosario is van Lovechock. Ze leeft niet alleen bewust maar onderneemt ook bewust. Liefde voor je lichaam, voor de boer en voor de planeet is het credo. Waarom is cacao nou eigenlijk zo goed voor je? Franziska heeft in India nogal wat lessen geleerd. Zeker ook op het gebeid van Ayurveda.

Hoe kun je als mens en bedrijf een duurzame bijdrage doen aan de planeet? Wat maakt deze chocola/cacao nou zo anders dan al die anderen grote spelers? We hebben het ook uitgebreid over verslaving en hoe je excuses moet maken als je geen alcohol gebruikt. Het gaat over regressie en hoe je pijnpunten kunt omzetten in kracht. Natuurlijk bespreek ik ook met haar haar 3 favoriete boeken, haar ochtendroutine en wordt het even emotioneel als het onderwerp de dood ter sprake komt.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Franziska Rosario

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven