fbpx

Vivian Reijs | Kukuru #61

Orthomoleculair en hormoon expert Vivian Reijs is bekend geworden als presentatrice van verschillende programma’s zoals Huizenjacht en Wannahaves. Altijd was ze wel bezig met gezonde voeding en ze wilde daarmee ook anderen inspireren. Daar is het gezondheidsplatform Vivonline uit ontstaan. Haar missie is om vrouwen energieker, blijer en gezonder te maken. Ze is de auteur van de bestseller ‘Herstel je Hormonen’, presenteert haar eigen Viv Health Show en is ook nog eens moeder van twee kinderen. In ons gesprek hebben we het over wat nou precies hormonen zijn. Wat doet het met je lichaam? Hoe moet je er voor zorgen? En nog belangrijker hoe zorg je door je hormonen dat je lekkerder in je vel zit?! We hebben het over supplementen, suiker, cortisol en andere hormonen. Ook haar eigen hartstilstand in 2019 en haar nieuwe boek dat er aan komt ter sprake.

Verder hebben we het over de pil. Is het wel of niet goed voor vrouwen? En wat doet een goede voeding met je tijdens de menstruatie. Ook hebben we veel vragen beantwoord van Kukurukies. Veel over de overgang. En natuurlijk bespraken we de drie boeken van Vivian, haar ochtendritueel en hoe ze tegen de dood aankijkt.

De meest inspirerende boeken volgens Vivian Reijs zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!