fbpx

Hoe vergeef je jezelf? Nanne van der Leer van Lief Leven over Lichter Leven | KUKURU #62

#62 Nanne van der Leer

Nanne van der Leer is oprichter en schrijfster. In ons gesprek hebben we het over hoe ze over haar angst is gekomen. In 2015 raakte Nanne zichzelf namelijk compleet kwijt tijdens een vakantie op Bali. Gevangen in een hoofd vol zware herinneringen aan vroeger en angsten voor morgen durfde ze niet meer naar buiten. Ze ging op zoek naar haar echte ik en pelde de lagen van zichzelf af om tot de kern te komen. In ons gesprek geeft ze een minicursus voor een licht leven. Ze vertelt meer over haar eigen boek “Licht Leven” en geeft ons advies. Tijdens het gesprek krijgen we ook een inkijk in haar leven.

Verder hebben we het in ons gesprek over ego, acceptatie en overgave. Daarnaast hebben we het over de uitdaging om te veranderen en hoe je dit moet aanpakken. Natuurlijk bespraken we haar favoriete boeken, haar ochtendritueel en vroeg ik haar hoe ze tegen de dood aankijkt.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Een ongewoon gesprek met God Een ongewoon gesprek met God Bestel
The Seat of the Soul The Seat of the Soul Bestel
De keuze De keuze Bestel
Scroll naar boven