fbpx

Wat moet je doen bij slaapproblemen? Floris Wouterson over probiotica fysiek herstel | KUKURU #63

#63 Floris Wouterson

Sleep performance coach en beddenverkoper Floris Wouterson had in het verleden zelf flinke slaapproblemen. Dit werd veroorzaakt door zijn onregelmatige leven en zijn stressvolle baan. Hierna heeft hij zich ontwikkeld tot slaapexpert en schreef hij de bestseller ‘Superslapen’ waarin hij uitlegt waarom slaap zo belangrijk is. En ook legt hij uit hoe je een goed slaappatroon kan ontwikkelen. We begonnen ons gesprek met een kijkje door mijn slaapkamer. Floris vertelde wat goed voor je is tijdens het slapen. Hoe lig je het beste? Welke temperatuur is fijn om in te slapen? Op wat voor een matras lig je het beste? Zijn er goede biohacks of andere slaapmiddelen die je kan gebruiken voor en tijdens het slapen? En hoe zit het met stralingen?

Verder hebben we het over hoe belangrijk je voeding en je darmen zijn om een goede nachtrust te nemen. De fases waarin we slapen en de check out routine. En natuurlijk bespraken we de drie boeken van Floris. Wat zijn ochtendritueel is en hoe hij tegen de dood aankijkt.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The Happiness Equation The Happiness Equation Bestel
The Surrender Experiment The Surrender Experiment Bestel
Unlimited Power Unlimited Power Bestel
Superslapen Superslapen Bestel
Scroll naar boven