fbpx

Floris Wouterson | Kukuru #63

Sleep performance coach en beddenverkoper Floris Wouterson had in het verleden zelf flinke slaapproblemen. Dit werd veroorzaakt door zijn onregelmatige leven en zijn stressvolle baan. Hierna heeft hij zich ontwikkeld tot slaapexpert en schreef hij de bestseller ‘Superslapen’ waarin hij uitlegt waarom slaap zo belangrijk is. En ook legt hij uit hoe je een goed slaappatroon kan ontwikkelen. We begonnen ons gesprek met een kijkje door mijn slaapkamer. Floris vertelde wat goed voor je is tijdens het slapen. Hoe lig je het beste? Welke temperatuur is fijn om in te slapen? Op wat voor een matras lig je het beste? Zijn er goede biohacks of andere slaapmiddelen die je kan gebruiken voor en tijdens het slapen? En hoe zit het met stralingen?

Verder hebben we het over hoe belangrijk je voeding en je darmen zijn om een goede nachtrust te nemen. De fases waarin we slapen en de check out routine. En natuurlijk bespraken we de drie boeken van Floris. Wat zijn ochtendritueel is en hoe hij tegen de dood aankijkt.

De meest inspirerende boeken volgens Floris Wouterson zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!