fbpx

Toña Wong Chung | KUKURU #64

#64 Tano Wong Chung

Paramedisch natuurgeneeskundig (relatie)therapeut Toña Wong Chung is bekend van haar boek: “Hoe word ik de beste minnaar van de wereld”. Daarnaast is ze founder van haar eigen coachingspraktijk en opleidingsinstituut genaamd “Healing Space”, omdat ze veel bezig is met voeding, reiki, emotioneel lichaamswerk en verschillende massage vormen. In ons gesprek gaf Toña mij een reiki sessie, hebben we het over de drie soorten energieën, en vertelt ze over de kinderpatronen uit haar boek. 

Verder hebben we het in ons gesprek over hoe je je zelfvertrouwen kan trainen en hebben we het over je gevoel en intuïtie. Ook komt aan bod wat het grootste genot van de man is en geeft Toña tips. Natuurlijk bespraken we de favoriete boeken van Toña, haar ochtendritueel en vroeg ik haar hoe ze tegen de dood aankijkt.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Toña Wong Chung

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven