fbpx

Susan Smit | Kukuru #65

Susan Smit is naast moeder, schrijfster, columnist, voormalig fotomodel ook heks. Nee niet zo een op een bezemsteel zoals je uit de sprookjes. Ondanks de slechte reputatie van het woord ziet ze het als een geuzennaam. Hekserij gaat over diversiteit en polariteit, ofwel is helemaal van deze tijd. Susan publiceerde twaalf non-fictieboeken, vier romans, een verhalenbundel en een novelle.  Ze schrijft columns over haar werk en leven en beschouwt spiritualiteit en literatuur als haar grootste passies.

Een van haar boeken die we bespreken is: “101 spirituele plekken die je gezien moet hebben”, waarbij we haar favorieten bespreken. Ook haar interviews met ‘wijze mannen’ en ‘wijze vrouwen’ komen voorbij. Verder hebben we het in ons gesprek over hoe ze zich in haar crisisjaar na haar scheiding heeft weten te herpakken. Welke rol spiritualiteit en hekserij in haar leven heeft en hoe ze leeft naar de standen van de maan. Ook komen haar nieuwe boeken aan bod.

We hebben het over de ochtendrituelen (douchen als een energetische schoonmaak) en haar andere rituelen. Haar 3 favoriete boeken komen aan bod. En hoe kijkt Susan aan tegen de dood?

De meest inspirerende boeken volgens Susan Smit zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!