fbpx

Manifestatie expert Christine Beijnen over manifesteren, bewustwording en frequenties | KUKURU #66

#66 Christine Beijnen

Manifestatie expert en founder Christine Beijnen is bekend van haar bedrijf Cosmic Life. Daarnaast is ze coach en een publieke spreker. Christine geeft les over moderne wetenschappen en neurowetenschappen. In ons gesprek legt ze een basis over hoe jouw gedachten, emoties, jouw gedrag en dus jouw energieveld je werkelijkheid creëren. Verder vertelt ze over de unieke geleide meditaties die je elektromagnetische veld activeren door de kracht van intentie en emotie.

Hoe kan je jouw hart luchten op papier? Wat is magnetizing? Christine deelde haar vision board en we hadden het over de wet van de aantrekkingskracht, non dualisme, belemmerende overtuigingen, dankbaarheid en acceptatie. Natuurlijk bespraken we haar favoriete boeken, haar ochtendritueel en vroeg ik hoe ze tegen de dood aankijkt.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

The Power of Awareness The Power of Awareness Bestel
Feeling is the Secret Feeling is the Secret Bestel
Parallel Universes of Self Parallel Universes of Self Bestel
The Universe Has Your Back The Universe Has Your Back Bestel
Breaking the Habit of Being Yourself Breaking the Habit of Being Yourself Bestel
Money, and the Law of Attraction Money, and the Law of Attraction Bestel
Scroll naar boven