fbpx

Christine Beijnen | KUKURU #66

#66 Christine Beijnen

Manifestatie expert en founder Christine Beijnen is bekend van haar bedrijf Cosmic Life. Daarnaast is ze coach en een publieke spreker. Christine geeft les over moderne wetenschappen en neurowetenschappen. In ons gesprek legt ze een basis over hoe jouw gedachten, emoties, jouw gedrag en dus jouw energieveld je werkelijkheid creëren. Verder vertelt ze over de unieke geleide meditaties die je elektromagnetische veld activeren door de kracht van intentie en emotie.

Hoe kan je jouw hart luchten op papier? Wat is magnetizing? Christine deelde haar vision board en we hadden het over de wet van de aantrekkingskracht, non dualisme, belemmerende overtuigingen, dankbaarheid en acceptatie. Natuurlijk bespraken we haar favoriete boeken, haar ochtendritueel en vroeg ik hoe ze tegen de dood aankijkt.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Dit zijn de meest inspirerende boeken volgens Christine Beijnen

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven