fbpx

Christine Beijnen | Kukuru #66

Manifestatie expert en founder Christine Beijnen is bekend van haar bedrijf Cosmic Life. Daarnaast is ze coach en een publieke spreker. Christine geeft les over moderne wetenschappen en neurowetenschappen. In ons gesprek legt ze een basis over hoe jouw gedachten, emoties, jouw gedrag en dus jouw energieveld je werkelijkheid creëren. Verder vertelt ze over de unieke geleide meditaties die je elektromagnetische veld activeren door de kracht van intentie en emotie.

Hoe kan je jouw hart luchten op papier? Wat is magnetizing? Christine deelde haar vision board en we hadden het over de wet van de aantrekkingskracht, non dualisme, belemmerende overtuigingen, dankbaarheid en acceptatie. Natuurlijk bespraken we haar favoriete boeken, haar ochtendritueel en vroeg ik hoe ze tegen de dood aankijkt.

De meest inspirerende boeken volgens Christine Beijnen zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!