fbpx

Willem Glaudemans | Kukuru #67

Willem Glaudemans is een van de Nederlandse vertalers van ‘De Cursus in Wonderen’. Hij schreef zelf de hele biblos serie met oa boeken over vergeving, de Universele Wetten, levensmissie en meer. Hij legt uit waarom pijn je goudmijn is. Bestaat het ego echt? Willem verklaart waarom vergeven het loslaten is van alle hoop op een beter verleden en dat schuld niet bestaat. Het is een diep gesprek over de zin van het leven. Hoe denkt Willem over sex? En hoe kun je je bewustzijn groter maken en ontwikkel je je emoties? Verder leer je waarom de wet van de aantrekkingskracht alleen werkt in combinatie met de andere wetten.

Natuurlijk hebben we het over z’n 3 favoriete boeken, zijn ochtendritueel en zijn bijzondere kijk op de dood. Welk boek is hij nu aan het schrijven en wat zijn z’n ambities? Op het eind van dit lange maar intense gesprek komen er ook nog vele vragen van kukurukies langs.

De meest inspirerende boeken volgens Willem Glaudemans zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!