fbpx

Charlotte Labee | Kukuru #68

Brein expert Charlotte Labee is bekend van haar boeken “Brain balance” en “Brain food”. Daarnaast geeft ze veel lezingen en helpt ze met het fitter maken van je hersenen. Ook is Charlotte ondernemer en voormalig model en presentatrice. In ons gesprek gaf Charlotte een aantal breintips en vertelt ze hoe je het best eetbuien tegen kan gaan.

Verder hebben we het in ons gesprek gehad over de programmatie van je hersenen, herprogrammering en neurotransmitters in het brein. Natuurlijk gaf Charlotte tips en bespraken we de favoriete boeken, haar ochtendritueel en vroeg ik haar hoe ze tegen de dood aankijkt.

Wil je mee doen met het jaarprogramma ‘Update je hersenen’ van Charlotte Labee? Check de link: bit.ly/charlottelabee en gebruik de kortingscode: ‘kukuru5%’ voor 5% korting.

De meest inspirerende boeken volgens Charlotte Labee zijn te vinden in de Kukuru boekenkast!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!