fbpx

Marjolijn Loderichs over woorden met helende kracht, hypnose, bewustzijn en presence | KUKURU #69

#69 Marjolein Loderichs

I AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs is bekend van haar specialisatie in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. In ons KUKURU gesprek gaf Marjolijn een voorbeeld van een paar I AM affirmaties. Daarnaast spraken we over de opslag van bewustzijn: een uitleg over het onderbewuste, het bovenbewuste, het onbewuste, het waakbewustzijn en de presence.

Marjolijn heeft een hele reis van zelfontwikkeling en spiritualiteit doorgemaakt. In de afgelopen 20 jaar deed zij cursussen in EFT, Acces Bars, transpersoonlijke counseling, ho’oponopono, Ericksoniaanse hypnose, EMDR, de Gabriel methode , spirituele healing en nog veel meer om uiteindelijk bij I AM presence te komen. Ze legt uit wat al die methodes zijn en hoe ze bij Susan Shumsky en haar prayers kwam.

We hebben het over ‘de Law of Life’; de wet van de eerste oorzaak. De kracht van gedachte. En heeft het ego echt geen kracht? Is het ego hetzelfde als het opslagbewustzijn? Dat en nog veel meer over de aanwezigheid in ons allemaal. Natuurlijk bespraken we ook haar favoriete boeken en ochtendritueel. En vroeg ik haar hoe ze tegen de dood aankijkt, mede naar aanleiding van het overlijden van haar moeder. Een heel bijzonder gesprek met een traan en een lach.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Scroll naar boven