fbpx

Voedingsdeskundige Ralph Moorman over hormonen, testosteron, afvallen en gezond eten| KUKURU #70

#70 Ralph Moorman

Voedingsdeskundige Ralph Moorman is bekend van zijn bestseller “De hormoonfactor”. Daarnaast is hij spreker, docent auteur en levensmiddelentechnoloog. In ons gesprek vertelde Ralph over of je kan afvallen als je stress hebt, hebben we het gehad over hormonen, testosteron en voeding. Ook hebben we het gehad over de scheten van de man en vrouw en wat het verschil daarvan is. Hoe kijkt Ralph aan tegen Ayurveda? Wat vind hij van een vegan dieet en waarom is een weegschaal onzin? Je hoort het allemaal in dit gesprek.

Verder hebben we het in ons gesprek gehad over de schijf van vijf, bodybuilding en over een hormoon balans dieet. Natuurlijk bespraken we de favoriete boeken van Ralph, zijn ochtendritueel en vroeg ik hem hoe hij tegen de dood aankijkt.

Alle kennis, motivatie en inspiratie hebben om een gezond voedingspatroon aan te houden? Geef je nu op, op https://www.jouwkookcoach.nl en laat je inspireren! Gebruik de kortingscode: KUKURU voor €25,- korting.

Wil je de boeken van Ralph zo voordelig mogelijk lezen? http://bit.ly/Ralphboeken


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

De wet van Aantrekking De wet van Aantrekking Bestel
De hormoonfactor De hormoonfactor Bestel
Scroll naar boven