fbpx

Meditatie expert Eliane Bernhard over yoga nidra, transformatie en hersenstaten | KUKURU #72

#72 Eliane Bernhard

Meditatie Expert Eliane Bernhard is oprichter van de yoga nidra “House of Deeprelax Academy.” Daarnaast is ze fulltime bezig geweest met het ervaren en onderzoeken van verschillende meditatie- en transformatietechnieken. In ons gesprek vertelde Eliane over de verschillende hersenstaten en vertelde ze meer over de technieken van de staten.

Ook hebben we het gehad over hoe je je intuïtie kan trainen en hebben we het gehad over gevoelens en gedachten. Hoe denkt Eliane over de aarde? Wat gebeurt er tijdens het afkicken? Je hoort het allemaal in dit gesprek. Verder hebben we het in ons gesprek gehad over yoga nidra, verbindingen, zelfhypnose en over het afbouwen van antidepressiva. Natuurlijk bespraken we de favoriete boeken van Eliane, haar ochtendritueel en vroeg ik haar hoe ze tegen de dood aankijkt.

Verder hebben we het in ons gesprek gehad over yoga nidra, verbindingen, zelfhypnose en over het afbouwen van antidepressiva. Natuurlijk bespraken we de favoriete boeken van Eliane, haar ochtendritueel en vroeg ik haar hoe ze tegen de dood aankijkt.

Wil je voor 2 maanden gratis dé mediatieapp van Nederland uitproberen?! Eliane Bernhard neemt je mee door 50 geleide (mini)meditaties, Yoga Nidra (Slaap Yoga), wandelmeditaties en ademsessies, via de website of vanuit de app. Check https://bit.ly/ElianeBernhard


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Deep Relax Deep Relax Bestel
De alchemie van ziekte De alchemie van ziekte Bestel
De mens als ontwerp De mens als ontwerp Bestel
Het overgave-experiment Het overgave-experiment Bestel
Scroll naar boven