fbpx

Eliane Bernhard | Kukuru #72

Meditatie Expert Eliane Bernhard is oprichter van de yoga nidra “House of Deeprelax Academy.” Daarnaast is ze fulltime bezig geweest met het ervaren en onderzoeken van verschillende meditatie- en transformatietechnieken. In ons gesprek vertelde Eliane over de verschillende hersenstaten en vertelde ze meer over de technieken van de staten.

Ook hebben we het gehad over hoe je je intuïtie kan trainen en hebben we het gehad over gevoelens en gedachten. Hoe denkt Eliane over de aarde? Wat gebeurt er tijdens het afkicken? Je hoort het allemaal in dit gesprek. Verder hebben we het in ons gesprek gehad over yoga nidra, verbindingen, zelfhypnose en over het afbouwen van antidepressiva. Natuurlijk bespraken we de favoriete boeken van Eliane, haar ochtendritueel en vroeg ik haar hoe ze tegen de dood aankijkt.

Verder hebben we het in ons gesprek gehad over yoga nidra, verbindingen, zelfhypnose en over het afbouwen van antidepressiva. Natuurlijk bespraken we de favoriete boeken van Eliane, haar ochtendritueel en vroeg ik haar hoe ze tegen de dood aankijkt.

Wil je voor 2 maanden gratis dé mediatieapp van Nederland uitproberen?! Eliane Bernhard neemt je mee door 50 geleide (mini)meditaties, Yoga Nidra (Slaap Yoga), wandelmeditaties en ademsessies, via de website of vanuit de app. Check https://bit.ly/ElianeBernhard

De meest inspirerende boeken volgens Eliane Bernhard zijn te vinden in de KUKURU boekenkast!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!