fbpx

Roy Martina | Kukuru #73

Roy Martina is holistisch arts, inner business coach en een internationaal bestsellerauteur van meer dan 80 boeken. Hij is al jaren een gevestigde naam in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en zelfheling. Hij heeft verschillende methodes op de kaart gezet en is nu helemaal into quantumfysica en hoe je verbonden kan zijn met het 3 dimensionale veld waar je direct kan downloaden. Niet alleen wat je denkt dat mogelijk is maar echt onbegrensd wat je wilt

Tijdens ons gesprek legt hij uit hoe je een gewoonte kan veranderen. Roy legt uit wat het verschil is tussen power en force. Verder hebben we het gehad over dimensies, polarisatie, manifesteren, intuïtie, ego en de verlichte periode van Roy waarin hij helemaal niks at.

In dit eerste gedeelte gaat het ook even over het virus, vaccinatie en de hypnose waar we volgens Roy als schapen in zitten. En hij legt uit wat zijn toekomstplannen zijn die alles te maken hebben met channelen.
Van wie moeten we het hebben in de wereld? Een fascinerend gesprek waarbij ik gelijk spontaan besloot dat ik er een deel 2 achteraan plakte dat veel meer gaat over de gebruikelijke onderdelen als de ochtendroutine, de 3 boeken, non dualisme maar ook zaken als de healy en de connectie met Roy en de biostabil.

In het tweede deel met Holistisch arts hebben we het over de liefde, eigenliefde en hoe Roy tegen seks aankijkt. Een belangrijk punt in het gesprek is ook: Hoe kan je stressvrij leven? Wat is nep pijn en echte pijn? En hoe staat Roy in boosheid? Natuurlijk hebben we het over zijn favoriete boeken gehad, zijn ochtendritueel en zijn bijzondere kijk op de dood. Ten slotte hebben we de diverse vragen beantwoordt van de kukurukies.

De meest inspirerende boeken volgens Roy Martina zijn te vinden in de KUKURU boekenkast!


Beluister deel 1

Apple PodcastsSpotify

Beluister deel 2


Bekijk deel 1

Beluister deel 2


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!