fbpx

Linda Dronkers-Steijn | Kukuru #76

Linda Dronkers-Steijn besloot tijdens haar 3e zwangerschap om het bankwezen vaarwel te zeggen en te gaan voor de persoonlijke ontwikkeling. In haar boek ‘Golven van Geluk’ legt ze aan de hand van kwantum fysica heel duidelijk uit het werkt met atomen, elektronen en peptiden (wordt allemaal duidelijk in het gesprek).

Hoe creëer je nieuwe paden in je brein. Ze ontwikkelde haar eigen envision your future methode. Met de 5 stappen; affirmaties, visualisaties, vision board, intenties en dan echt vragen wat je wilt. Hoe weet je wat je wilt? Linda heeft een nieuw spreekwoord bedacht in plaats van ‘kinderen die vragen worden overgeslagen’ is het nu ‘als je vraagt dan ontvang je’ 

Verder komt in het gesprek met Linda naar voren hoe je bewust kunt worden van je belemmerende overtuigingen en hoe de ‘touch of matrix’ methode daarbij kan helpen.

Hoe werkt een anker punt en hoe kun je dat bij je zelf maken? Natuurlijk bespreken we ook haar 3 favoriete boeken, hebben we het over haar ochtendritueel (en andere rituelen) en eindigen we gezellig over de dood.

De meest inspirerende boeken volgens Linda Dronkers-Steijn zijn te vinden in de KUKURU boekenkast!

Als je naar manifestatiemagazine.nl/kukuru gaat krijg je gratis het e-book ‘Golven van geluk’ bij een jaarabonnement Manifestatie Magazine.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld


Ook een keer aanwezig zijn bij Kukuru-opnames in de A’DAM Toren? Word Kukurukie!