fbpx

Linda Dronkers-Steijn over het ankerpunt, bewustzijn, manifesteren en overtuigingen | KUKURU #76

#76 Linda Dronkers-Steijn

Linda Dronkers-Steijn besloot tijdens haar 3e zwangerschap om het bankwezen vaarwel te zeggen en te gaan voor de persoonlijke ontwikkeling. In haar boek ‘Golven van Geluk’ legt ze aan de hand van kwantum fysica heel duidelijk uit het werkt met atomen, elektronen en peptiden (wordt allemaal duidelijk in het gesprek).

Hoe creëer je nieuwe paden in je brein. Ze ontwikkelde haar eigen envision your future methode. Met de 5 stappen; affirmaties, visualisaties, vision board, intenties en dan echt vragen wat je wilt. Hoe weet je wat je wilt? Linda heeft een nieuw spreekwoord bedacht in plaats van ‘kinderen die vragen worden overgeslagen’ is het nu ‘als je vraagt dan ontvang je’ 

Verder komt in het gesprek met Linda naar voren hoe je bewust kunt worden van je belemmerende overtuigingen en hoe de ‘touch of matrix’ methode daarbij kan helpen.

Hoe werkt een anker punt en hoe kun je dat bij je zelf maken? Natuurlijk bespreken we ook haar 3 favoriete boeken, hebben we het over haar ochtendritueel (en andere rituelen) en eindigen we gezellig over de dood.

Als je naar manifestatiemagazine.nl/kukuru gaat krijg je gratis het e-book ‘Golven van geluk’ bij een jaarabonnement Manifestatie Magazine.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Cosmic Woman Cosmic Woman Bestel
De wet der resonantie De wet der resonantie Bestel
Vraag en het wordt gegeven Vraag en het wordt gegeven Bestel
Scroll naar boven