fbpx

The Spirit Junkies | Kukuru #78

Floor en Imke van The Spirit Junkies kwamen langs om ons alles te leren over edelstenen. Waar komen ze vandaan, hoe gebruik je ze? Spiritualiteit in hun gezin, met beide benen op de grond staan en toch spiritueel zijn. Over waarom ze het woord spiritualiteit eigenlijk niet meer konden horen. Maar het gaat ook over spiritualiteit en seksualiteit. Je hart, gevoel en intuïtie volgen en trainen komt allemaal aan bod tijdens deze aflevering.

Natuurlijk hebben we het over hun favoriete boeken, ochtendrituelen en het merk The Spirit Junkies. Hoe liefde van je ouders en hun overlijden impact heeft gehad op hun zoektocht. Benieuwd geworden naar deze zoektocht en leuke dames? Luister dan nu!

De meest inspirerende boeken volgens The Spirit Junkies zijn te vinden in de KUKURU boekenkast!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld