fbpx

Hartintelligentie expert Tess Keijzer over hoe jij je leven kan leiden vanuit je hart | KUKURU #82

#82 Tess Keijzer

Leren leven vanuit je hart, dat klinkt best ingewikkeld. Zoveel mensen zijn uit contact zijn met wie ze werkelijk zijn. Tess observeerde hoe veel van ons vaak geen gebruik maken van onze authentieke kracht en kwaliteiten. Ze realiseerde mij hoe we de diepe liefdevolle connectie met onszelf en met elkaar zijn verloren. Ook zij, was die verbinding met mezelf wel eens helemaal kwijt.

In deze podcast bespreken we Tess haar levenslessen die ze voorgeschoteld heeft gekregen, een verhuizing naar Mallorca, hoe je connecties toe laat in je leven en dus dat leren leven en leiden vanuit je hart. Natuurlijk hebben we het ook over het ochtendritueel, de drie boeken en tantra.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Becoming Supernatural Becoming Supernatural Bestel
Het Presence -proces Het Presence -proces Bestel
The power of the heart The power of the heart Bestel
Scroll naar boven