fbpx

Tess Keijzer | Kukuru #82

Leren leven vanuit je hart, dat klinkt best ingewikkeld. Zoveel mensen zijn uit contact zijn met wie ze werkelijk zijn. Tess observeerde hoe veel van ons vaak geen gebruik maken van onze authentieke kracht en kwaliteiten. Ze realiseerde mij hoe we de diepe liefdevolle connectie met onszelf en met elkaar zijn verloren. Ook zij, was die verbinding met mezelf wel eens helemaal kwijt.

In deze podcast bespreken we Tess haar levenslessen die ze voorgeschoteld heeft gekregen, een verhuizing naar Mallorca, hoe je connecties toe laat in je leven en dus dat leren leven en leiden vanuit je hart. Natuurlijk hebben we het ook over het ochtendritueel, de drie boeken en tantra.

De meest inspirerende boeken volgens Tess Keijzer zijn te vinden in de KUKURU boekenkast!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld