fbpx

Jan Geurtz doet een Q&A en beantwoordt vragen over ego, intuïtie en (spirituele) liefde | KUKURU #87

#87 Jan Geurtz

Jan Geurtz leerde je in de eerste KUKURU webinar ‘Ontwerp je eigen 2021’ alles over spirituele liefdesrelaties. Hij vertelde wat het is en hoe je een traditionele liefdesrelatie kan veranderen in een spirituele liefdesrelatie. In het vervolg, ‘Ontwerp je eigen 2021 – Deel 2’, beantwoordt Jan Geurtz maar beantwoordt deze keer al je vragen over onder andere zulke relaties, liefde, maar ook het ego en intuïtie.

Jan Geurtz is een Nederlandse schrijver en leraar Tibetaans boeddhisme. Hij schreef onder meer de bestsellers Verslaafd aan liefde en De verslaving voorbij. Volgens Geurtz kunnen mensen in hun vroege jeugd, door een gebrek aan liefde of aandacht een gevoel van fundamentele zelfafwijzing ontwikkelen.

Bekijk alle webinars terug via kukuru.nl/gemist!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Bekijk alle webinars terug via kukuru.nl/gemist!

Scroll naar boven