fbpx

Mark Tuitert | Kukuru #88

Sportman en ondernemer Mark Tuitert heeft net een boek uit: “Drive train je stoïcijnse mindset”. Hij is olympisch kampioen schaatsen , motivatiespreker, podcast host en ondernemer met First Energy Gum. In ons gesprek hebben we het over zijn sportleven, of je karakter kan veranderen, omschakelen emoties en geloven in rationaliteit.

Verder hebben we het in ons gesprek gehad over schaatsen, loslaten, moed, falen en individuele/persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk bespraken we de favoriete boeken van Mark, zijn ochtendritueel en vroeg ik hem hoe hij tegen de dood aankijkt en hoe hij herinnert wilt worden.

De meest inspirerende boeken volgens Mark Tuitert zijn te vinden in de KUKURU boekenkast!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld