fbpx

Francien Regelink over ADHD, ADD en medicatie | KUKURU #90

#90 Francien Regelink

Francien Regelink schreef het boek ‘Druks – mijn (on)rustige leven met ad(h)d’, wat een peptalk is voor de mensen die ooit dat stempel hebben gekregen en/of de omgeving daarvan. Daarnaast is Francien online marketeer, content strategist en dé deskundige op het gebied van sexting met ‘Francien, laat je tieten zien’. In ons gesprek hebben we het daarover en natuurlijk uitgebreid over adhd en add.

Ik ben op een gegeven moment gestopt met medicijnen, maar hoe doet Francien dat? En wat is het verschil tussen drugs en medicijnen? Hoe gaat ze om met haar kinderwens en wat betekent seks en tantra voor haar? Voor mensen die last hebben van of iemand kennen met AD(H)D zal het een feest der herkenning zijn. Allerlei verbloem technieken komen ter sprake maar vooral antwoord op de vraag: hoe ga je ermee om?

Natuurlijk bespraken we de favoriete boeken van Francien, haar ochtendritueel en hoe ze tegen de dood aankijkt. High Humans is een platform dat het individu de ruimte geeft om open en eerlijk te zijn over (recreatief) drugsgebruik, in welke mate dan ook.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotifyGoogle Podcasts

Bekijk de podcast met beeld


Deze podcast is gemaakt in samenwerking met High Humans.

Wil je de favoriete boeken zien van de andere podcast gasten? Check dan de KUKURU boekenkast!

Alfabet Alfabet Bestel
Outliers Outliers Bestel
In duizend stukjes In duizend stukjes Bestel
Elementaire gewoontes Elementaire gewoontes Bestel
Francien, laat je tieten nog eens zien Francien, laat je tieten nog eens zien Bestel
Druks Druks Bestel
Scroll naar boven