fbpx

Laura Langens | Kukuru #93

Laura Langens schreef de boeken: ‘Drakendromen’, ‘Droomvangen’ en ‘Droomwensen’. 3 kinderboeken over manifesteren. Is het wel verstandig om kinderen te leren dat alles kan? Laura is moeder van drie kinderen, creatieveling, dromer & doener, spreker en inspirator. In ons gesprek hebben we het over hoe het komt het dat manifesteren nu zo hip is, en bespreken we haar eigen reis (en hoe die eerst niet en later wel hand in hand ging met haar man).

Ook hebben we het gehad over wanneer iets een keuze uit intuïtie is of een keuze uit ego voortkomt, en hoe je jezelf daarin kan trainen om dat goed te onderzoeken. Ook leer je hoe Laura werkt met haar denkbeeldige denktank/mastermind en wie er aan haar ronde tafel zit. Ook vertelt ze over haar nieuwe vierde boek. Natuurlijk bespraken we de favoriete boeken van Laura, haar ochtendritueel en vroeg ik haar hoe ze tegen de dood aankijkt en hoe ze herinnert wilt worden.

De meest inspirerende boeken volgens Laura Langens zijn te vinden in de KUKURU boekenkast!

Wil jij ook naar het Manifestatie event op 12 september komen? Laura, maar ook Christine Beijnen, Lou Niestadt, Linda Dronkers, Willemijn Welten, Kim Munnecom en ikzelf met een speciale KUKURU opname zijn er ook! Koop nu je tickets en gebruik de super aanbieding.


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld