fbpx

Janneke van der Meulen | Kukuru #94

Schrijfster Janneke van der meulen is bekend van haar boeken: “De eiwit leugen”, “Supersnel herstel”en “Eet win win”.

Janneke is moeder, spreker, coach en topsporter. In ons gesprek hebben we het over haar reis in haar jeugd, de roeisport en de combinatie met voeding. Waarom je beter eerder met vis dan met vlees kunt stoppen. Waarom je beter onbeperkt fruit dan groente kunt eten! Suiker vs vet. En hoe werken wetenschappelijke onderzoeken nou eigenlijk. De 3 redenen om te eten: fysiek, mentaal en emotionele redenen.

Janneke gaat ook in op eerdere uitspraken in KUKURU over een vegan lifestyle van Richard Leth, Joël Goudsmit, Ralph Moorman en Vivian Reijs.

Verder ging het nog even over vaccineren en haar nieuwe rol als moeder. Natuurlijk bespraken we de favoriete boeken van Janneke, haar ochtendritueel en vroeg ik haar hoe ze tegen de dood aankijkt en hoe ze herinnert wilt worden.

De meest inspirerende boeken volgens Janneke van der Meulen zijn te vinden in de KUKURU boekenkast!


Beluister de podcast

Apple PodcastsSpotify

Bekijk de podcast met beeld